Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Reserva ara al 679170040

Entorn

Banyoles és la capital de la comarca del Pla de l’Estany, al centre de les comarques gironines.

El terme municipal de Banyoles és petit, amb una superfície de 10,89 km2. Al nord s’hi troba la Mare de Déu del Mont i
a ponent la serra de Rocacorba. Està envoltat de serralades, excepte pel sud que s’obre la plana de Cornellà del Terri en direcció a Girona ciutat.

 

Besalú és una població de la comarca de la Garrotxa, situada a 150 m d’altitud i que compta amb una extensió de 4,81 km2.
Com el seu origen indica, Bisuldunum era una fortalesa entre dos rius: el Fluvià al sud i el Capellades al nord. Gaudeix de bona comunicació en trobar-se en la cruïlla entre 3 comarques: Alt Empordà, Pla de l’Estany i Garrotxa.
 

 

 

Activitats

Bosc de Can Ginebreda – Porqueres

Bosc d’obres d’art i d’escultures -conegut popularment com “el bosc d’ en Xicu”- es troba al municipi de Porqueres, a uns sis quilòmetres de Banyoles, a la carretera que va a Olot per Santa Pau. El configuren uns 40.000 m2, típicament mediterranis de roures, alzines, pins, ginebres, cirerers d’arboç , grèvols, arços…i escultures.

 

Museu Darder – Banyoles

Es va fundar el 1916, fruit de la donació que va fer de la seva col·lecció particular el ve-terinari i taxidermista barceloní Francesc Darder i Llimona (1851-1918).

 

Museu Arqueològic – Banyoles

Exposició de les restes trobades en les coves prehistòriques de Serinyà, entre elles, la famosa mandíbula de Banyoles que pertanyia a l´home Neardental.

 

Fang Aventura

Empresa dedicada als esports d’aventura. Descens de barrancs, quads, senderisme, bicicleta de muntanya i paintball. A Sant Miquel de Campmajor.

 

Escola de natura – Banyoles

Activitats, visites guiades, tallers i altres activitats per a fer en família disfrutant de la nautra.

 

CNB – Club natació Banyoles

Fundat el 30 de desembre de 1925, actualment s’hi practi-quen les següents modalitats esportives: la natació, el rem, el piragüisme, el waterpolo, … Zona de bany tant a piscines com a l’estany.

 

Mobile version: Enabled